Erraldoi erraldoiak : [Oiartzungo Erraldoi Txikiak] / [testua] Karmele Mitxelena Etxebeste ; [ilustrazioak] Naiara Mitxelena Etxebeste - Mitxelena, Karmele (1545 argitaletxea, 2023)
Garena baino txikiagoak sentitzen gara askotan; gutxitan, garena baino handiagoak. [GJH 10 Desberditasunak murriztea]