Itsasoak irentsi zuen hiria / Enoren testuak eta marrazkiak - Eno (Naiaren abenturak (Zortziko), 2023)
Neska heroi, ausart eta sutsua, ganbera sekretu bat aurkitu beharra eta ezuste handiz beteriko bilaketa dira sail honen osagai nagusiak. Naiak azkenean aurkituko du nondik datorren eta, batez ere, benetan nor den. Sar zaitez abenturan, atlanteen arrastoaren xerka dabiltzan Naiarekin eta Akelar bere lagun leialarekin.