Historia : XIX. mendea / [edukia] Maite Urmeneta ; [hizkuntza saileko zuzenketa, Aines Dufau eta Ikaseko lankideak Paskual Rekalde euskaltzainaren gainbegiradarekin ; grafismoa, Stéphane Bourget] - Urmeneta, Maite (IKAS, 2023)
XIX. mendeko historia dokumentuen bidez, Euskal Herritik mundura. Edukiak Euskal Herriko dokumentu mota anitzetan oinarritzen dira bereziki: argazkiak, gutunak, prentsa artikuluak, grafikoak, eta abar.Liburu honetako gaiei buruzko bideoak eta beste baliabide digital gehiako IKASen webgunean.