Familian asko gara - Iparragirre, Alazne E.; Ara!Gorputz; BDS Koop Eraldaketa Fabrika; Wayra elkartea ([Irun] : Ara!Gorputz, 2023)
"Familian asko gara" ipuinean, zaintza sare oparoaz gozatzen duen ume baten abenturak kontatzen ditugu. Giro atseginean, arrazakeria eta familia ereduak jorratzeko parada eskaini nahi du ipuinak.Peruk lau urte ditu eta bere familiako kideak aurkeztuko dizkigu ipuinean zehar. Bakoitzarekin abentura ezberdinak bizitzen ditu.
5 urtetik aurrera (urdina)
Gipuzkoako Foru Aldundiaren laguntzarekin sortutako ipuina
Keywords: Kultura-aniztasuna; Familiak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Ipuinak