Familian asko gara / [sortzailea, Ara!Gorputz ; ideia eta gidoia, Alazne E. Iparragirre ; ilustrazioak eta maketazioa, Oihane B. Muñoz ; berrikuspen interraziala, Wayra elkartea gure sareak, BDS Koop, Olatukoop eta Larrutik] - Iparragirre, Alazne E. (Ara!Gorputz, 2023)
"Familian asko gara" ipuinean, zaintza sare oparoaz gozatzen duen ume baten abenturak kontatzen ditugu. Giro atseginean, arrazakeria eta familia ereduak jorratzeko parada eskaini nahi du ipuinak.Peruk lau urte ditu eta bere familiako kideak aurkeztuko dizkigu ipuinean zehar. Bakoitzarekin abentura ezberdinak bizitzen ditu.