La excalibur de Iñaki = Iñakiren excaibur - Urdangarin, Iñaki; Serna Gómez, Paola ([Bilbo] : Agalir, 2023)
Liburu honetan nire haurtzaro eta gaztaroko urteetan xahutu nuen magia eta energia guztia aurkituko duzue. Pontxo bat armadura liluragarri bat zen, eta burruntzali baten helduleku metaliko bat ezpatarik zoragarriena bihurtu zen. Ipuin hau ilusioz eta esperantzaz beterik dago edozein zaldun-ikasleri loria eta zoriona lortzeko bidean gidatzeko, ni bezala, zailtasunan zailtasun, ametsezko haurtzaroaz ahalik eta gehien gozatu zuenarena. Zatoz nirekin gozatzera eta sor itzazu mundu liluragarriak zure abenturen protagonista izateko.
8-10 urte (gorria)
Testua euskaraz eta gaztelaniaz.
Keywords: Abenturak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak