Ur bizitan / [testua] Nerea Urbizu ; [marrazkiak] Mikel Santos "Belatz" ; [zuzentzailea, Julio Soto Ezkurdia] - Urbizu Ruiz, Nerea (Ene kantak, 2023)
Euriari esker esnatu dira gure lau tronpeta flautak. Satorrek leihotik begiratu, eta dena urez beteta dagoela iruditu zaio. Auto bat igerian ere ikusi du. Ikusmen txarra izango da..ala egia galanta?. Galanta Ene Kantak-eko lagunei gertatu zaiena. Zoritxar batek beti dakar zorionen bat.