Mateo eta txikitasuna - Monedero, Daniel; Cantone, Anna Laura; Zubizarreta, Patxi ([Durango] : Ibaizabal, 2022)
Mateok ez daki zer duen, baina bat-batean txikitu egiten da, eta urritu. Batez ere kale egiten duenean, huts egiten duenean. Superbotere bat ote da?
6-8 urte (urdina)
Mateo menguante
Keywords: Emozioak eta sentimenduak; Autoestimua; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak