Mortinaren liburu sekretua - Cantini, Barbara; Ituarte Zarragoikoetxea, Mari Eli (Bilbo : Mezulari, 2021)
Lagun batzuk bereziak izaten dira, eta zer esanik ez lagun horietako bat... zonbia baldin bada. Hain juxtu, Mortina bezalakoa bada.... Orrialde hauetan zaletasunak, ametsak, beldurrak, eta sekreturik ezkutuenak kontatu ahalko dizkiozue elkarri. Idatzi, jolastu eta marraztu Mortinarekin batera! Izugarri dibertigarria izango da!
8 urtetik aurrera (gorria)
Il libro segreto di Mortina
Keywords: Zonbiak; Banpiroak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Lagun-taldeak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Umorea; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak