Mortinaren liburu sekretua / testua eta ilustrazioak, Barbara Cantini ; itzulpena, Mari Eli Ituarte - Cantini, Barbara (Mortina (Mezulari), 2021)
Lagun batzuk bereziak izaten dira, eta zer esanik ez lagun horietako bat... zonbia baldin bada. Hain juxtu, Mortina bezalakoa bada.... Orrialde hauetan zaletasunak, ametsak, beldurrak, eta sekreturik ezkutuenak kontatu ahalko dizkiozue elkarri. Idatzi, jolastu eta marraztu Mortinarekin batera! Izugarri dibertigarria izango da!