Aitor eta lanpa magikoa / Marie-Christine Thiry-Merlo ; itzulpena egokipena, P. Etchecopar, J. C. Iribarren - Thiry Merlo, Marie-Christine (Zortziko, 2023)
Aitor, ameslari goxo eta joaldun emeritoak izpiritu gaiztoak lasaiki uxatzen ditu. Orain kostaldean bizi denez, bere "take off"-a hobetzen ari da eta egun zoriontsuak pasatzen ditu, marea beltza etorri arte bere ondorio ekologiko izugarriekin. Lagunen ondora deiturik bilaketa berri arriskutsua eramateko, bere beldur intimoei bezainbat sorgin ikaragarriei beharko du buru egin, azken bidaia hasi aitzin...