Sorgindutako Nafarroa II : bilatu eta harrapa nazazu, Nafarroa hankaz gora jartzea nahi ez baduzu - Rubio Ilundain, Itziar; Cabral, Laura; Mendiluze, Ainhoa ([Iruña] : Kilikids, 2023)
Zer ari da gertatzen Nafarroan? Mamu kanpaiak joka, enperadore erromatar haserretu batek lehoiak askatu ditu hirian, dantza egiten duten zubiak, beldurtutako animaliak... Erraldoiek lortu zuten sorgina harrapatzea "Sorgindutako Nafarroa I" liburuan, baina une batean deskuidatu, eta alde egin zuen, eta orain beste pergamino zirraragarri bat jaso dute. Sorgina bueltan da! Lagunduko al diezu erraldoiei hura harrapatzen? Lagundu Iruñeko erraldoiei sorgin gaiztoa harrapatzen, jarraitu arrastoei, ezagutu herri berriak eta topatu sorgina garaiz.
5 urtetik aurrera (urdina)
Navarra hechizada II : atrapame si me ves o pondré de nuevo Navarra del revés
Keywords: Denbora-pasak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Nafarroa -- Deskribapena -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura