Azken denbora / Nerea Loiola Pikaza - Loiola Pikaza, Nerea (Eskapu liburuak (Erein), 2023)
LIBURU HAU DESBERDINA DA Istorio honetan gertatuko dena ZURE eskuetan dago. ZU ZARA PROTAGONISTA! Arriskuak, dilemak, eta abenturak aurkituko dituzu «Eskapu» bildumako bigarren liburu honetan ere. Erabakiak hartu beharko dituzu eta enigmak ebatzi. Zure gaitasunak eta adimena erabili beharko dituzu. Erabaki txar batek hondamendia eragin lezake... eta heriotza ere bai! Baina ez etsi. Edozein unetan egin dezakezu atzera eta beste aukera bat hautatu, zure istorioaren ibilbidea aldatu dezakezu. Murgildu zaitez Azken denbora abentura berrian. Agian lagun berriak egingo dituzu, garai eta izaki berriak ezagutuko dituzu, agian zure bizitzako abenturarik zoragarriena izango da; edo agian ez, agian ezingo duzu etxera itzuli, agian ezingo duzu gertatu zaizuna inoiz kontatu, agian dena amaituko da betiko. Ausartuko zara? Gertatzen dena gertatzen dela ere, ZORTE ON!