Txio : baso handiko biztanle txikia - Billon-Spagnol, Estelle; Atela, Aintzane ([Barcelona] : Dimoni pelut, 2023)
Txiok, Baso Handiko biztanle txikiak, bere eguneroko bizitza erakutsi digu: bere onddoetxea, bere bi lagunik onenak, bere gogo aldarteak... Bizitza eta adiskidetasun istorio polita, benetan!
5 urtetik aurrera (urdina)
Piouh, petit habitant du Grand Bois
Keywords: Basoak -- Ipuinak- -- Haur eta gazteentzako liburuak; Adiskidetasuna -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura