Txio : baso handiko biztanle txikia / Estelle Billon-Spagnol ; itzulpena, Aintzane Atela - Billon-Spagnol, Estelle (Dimoni pelut, 2023)
Txiok, Baso Handiko biztanle txikiak, bere eguneroko bizitza erakutsi digu: bere onddoetxea, bere bi lagunik onenak, bere gogo aldarteak... Bizitza eta adiskidetasun istorio polita, benetan!