Zatoz, Newton! / [testua] Txabi Arnal ; [ilustrazioak] Eleni Papachristou ; [itzulpena, Amaia Apalauza Ollo] - Arnal Gil, Txabi (Uf! (A fin de cuentos), 2023)
Newton lo-kuluxka ederra egiten ari da sagarrondo baten azpian, eta, bat-batean, sagar bat eroriko zaio buru gainera. Txakurra, izututa, lasterka hasiko da, eta Sefora arkakusoa txakurraren buztanak lurrera eroriko da. Eta zer da ba arkakuso bat txakurrik gabe? Sefora, malkoak lehortu, eta Newtonen bila abiatuko da, kosta ahala kosta. Eta laguntza eskatuko die bidean aurkituko dituen animaliei.