Umeekin egiteko ibilbideak : Gipuzkoa / [testuak eta argazkiak] Iñaki Alcalde ; [diseinua eta mapak, Sua Edizioak] - Alcalde, Iñaki (A tiro de piedra (Sua Edizioak), 2023)
Liburu honetan, familian egiteko bereziki pentsatutako hogeita hamar ibilbide aurkituko ditugu. Baina sorta horrek ezaugarri berezi bat dauka: umeekin egiteko pentsatuta daude. Gipuzkoako eskualde guztietan banatuta, edertasun natural handiko edo ondare historiko nabarmeneko lekuetarako ibilbide erakargarriak dira,. Esan bezala, haurren gaitasunetara egokitutako desnibelekin eta distantziekin. Horrela, ibilbide berak bi aldaera eskaintzen ditu: bata laburra txikienekin gozatzeko, eta bestea luzeagoa, indarrak eta adina lagun dituenak erakartzeko. Ibilbide bakoitzari buruzko informazio gehigarria eskaintzen du liburuak, baita bideoak eta ibilbide bakoitzaren mapa deskargatzeko QR kodeak.