Oihangintzako eskuliburua : (Ramón Andrésen poemen antologia euskarara itzulia) - Andrés, Ramón; Suarez, Castillo (Arre : Pamiela, 2023)
Ramón Andrésen poemen antologia euskarara itzulia. Zuhaitza da poema guztiak batzen dituen haria.
Keywords: Helduentzako Literatura; Poesia