Oihangintzako eskuliburua : (Ramón Andrésen poemen antologia euskarara itzulia) / Ramón Andrés ; itzulpena, Castillo Suárez - Andrés, Ramón (Poesia (Pamiela), 2023)
Ramón Andrésen poemen antologia euskarara itzulia. Zuhaitza da poema guztiak batzen dituen haria.