Zeru-lurren liburua - Gerediaga, Jon (Aduna : Elkar, 2023)
Poesia liburu ugari ditu egileak eta, bere azkenekoetan bezala, honetan ere, aurrekoen bidetik, natura, gizakia eta haien arteko harremana dira ardatz nagusiak. Egileak naturaren behaketatik abiatzen den hausnarketa poetikoa egin du liburu honetan, non gizakia bere minari aurrez aurre jartzen zaion, naturan, mezuak eta irakaspenak jasotzeari emana
2023ko Irun Hiriko Kutxa Literatura Sariaren irabazlea, poesia
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura