Lata bat basoan : eta enpatiari buruzko beste istorio batzuk - Isern, Susanna; Bonilla, Rocio; Lopez Epelde, Esther; Garcia, Jone (Barcelona : Flamboyant, 2023)
Marina perretxiko bila joan da basora. Hosto lehorrek karraska egiten dute haren oinazpietan. Bat-batean, gauza gogor eta zorrotz batean sartu du oina. Metalezko poto bat da! Hori gutxi balitz bezala, oina trabatuta geratu zaio. Zorionez, basoko zenbait animaliatxo laguntzera gerturatu zaizkio. Marina, Gorka, Naim, Andoni eta Liz dira, besteak beste, elkar kateatutako hamahiru istorio hauetako protagonistak, eta ingurukoen sentimenduak ulertu beharko dituzte. Izan ere, enpatia da istorio guztiak lotzen dituen haria.
5 urtetik aurrera (urdina)
Una lata en el bosque : y otras historias sobre la empatía
Keywords: Enpatia; Emozioak eta sentimenduak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak