Lata bat basoan : eta enpatiari buruzko beste istorio batzuk / [testuak] Susanna Isern ; [ilustrazioak] Rocio Bonilla ; itzulpena, Esther Lopez Epelde ; [testuen zuzentzailea, Jone García] - Isern, Susanna (Flamboyant, 2023)
Marina perretxiko bila joan da basora. Hosto lehorrek karraska egiten dute haren oinazpietan. Bat-batean, gauza gogor eta zorrotz batean sartu du oina. Metalezko poto bat da! Hori gutxi balitz bezala, oina trabatuta geratu zaio. Zorionez, basoko zenbait animaliatxo laguntzera gerturatu zaizkio. Marina, Gorka, Naim, Andoni eta Liz dira, besteak beste, elkar kateatutako hamahiru istorio hauetako protagonistak, eta ingurukoen sentimenduak ulertu beharko dituzte. Izan ere, enpatia da istorio guztiak lotzen dituen haria.