Zirt-zart Nafarroan!! : Noaingo bataila, 1521 - Oroz, Cesar; Ganchegui Sorabilla, Andrea (Iruña : Mintzoa, 2023)
Nafarrak, gaztelauak, aragoiarrak, gipuzkoarrak, bizkaitarrak, arabarrak, bearnotarrak, frantsesak, guztiak Iruñeko atarian bilduta Nafarroako Konkistaren (1512-1524) zelai beteko batailan parte hartzeko. Umorea eta ironia, zehaztasun historikoarekin, erreinuaren historia betirako aldatu zuen mugarri horren egoera, toki eta protagonisten berri emateko. Komiki honetako datu historiko guztiak Peio. J. Monteano Sorbet Nafarroako Errege Artxibo Orokorreko goi-mailako teknikariaren "Noáin 1521. El principio del fin" liburutik atera dira.
¡¡Esa incómoda batalla de la que usted me habla!!, Noáin 1521
Keywords: Noaingo gudua, 1521; Nafarroa (Erresuma) -- Historia; Komikiak; Helduentzako Literatura