Arerioak lagun - Ezquiaga, Carlota; Barriga Caballero, Ruben (Donostia : Alai, 2023)
Denboraldia amaitu da, baina uda disfrutatzen ibili ordez, goibel ikusi ditu Edurnek bere futbol-taldekideak. Animatzeko, udako txapelketa batera apuntatu ditu nahiz eta taldekideek parte hartzeko gogo gutxi erakutsi. Egia esan, taldeko inor ez dago bere momentu gorenean eta, bakoitza bere ezbeharretan murgilduta egonda, zaila egingo zaie taldea elkartuta mantentzea. Txapelketan lagun berriak egingo dituzte, eta haien artean tira-birak sortuko dira. Beharbada irabazteko aukera gehiago izango lituzkete maitasun eta adiskidetasun drametan baino futbolean gehiako zentratuko balira...
12 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Nerabeak; Futbola; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak