Pozik nago! - Bonilla, Rocio; Markuleta, Gerardo (Alzira : Algar, 2023)
Gaur, Babymoni pozik dago. Gauza askok irribarrez jartzen dute, eta gauza horiek zurekin partekatu nahi ditu. Eta zu, zerk egiten zaitu zoriontsu?
2-6 urte (urdina)
Estic contenta!
Letra larria.
Keywords: Emozioak eta sentimenduak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Ingurunearen ezagutza -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura