Pozik nago! / [testua eta marrazkiak] Rocio Bonilla Raya ; [itzultzailea, Gerardo Markuleta] - Bonilla, Rocio (Babymoni (Algar), 2023)
Gaur, Babymoni pozik dago. Gauza askok irribarrez jartzen dute, eta gauza horiek zurekin partekatu nahi ditu. Eta zu, zerk egiten zaitu zoriontsu?