Anna Kopek eta dragoiaren bihotza - Larrageta Martinez, Haritz; Cosson, Maëla; Armspach, Marko (Donostia : Erein, 2023)
Desertuko harea galtzerdietan oraindik, Beijingera joan beharko dute Uxuek eta Jokinek. Han, mundua kontrolatzen saiatzen ari den pertsona nor den jakingo dute, azkenean. Baina, zer da Shenlong proiektua? Eta zergatik da hain garrantzitsua dragoiaren bihotza?
8 urtetik aurrera (gorria)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura eta Hizkuntza Politika Sailaren dirulaguntza jaso du
Keywords: Abenturak; Mosku; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak