Anna Kopek eta dragoiaren bihotza / [testua] Haritz Larrageta ; ilustrazioak, Marko, Maëla - Larrageta Martinez, Haritz (Anna Kopek (Erein), 2023)
Desertuko harea galtzerdietan oraindik, Beijingera joan beharko dute Uxuek eta Jokinek. Han, mundua kontrolatzen saiatzen ari den pertsona nor den jakingo dute, azkenean. Baina, zer da Shenlong proiektua? Eta zergatik da hain garrantzitsua dragoiaren bihotza?