Matematika : [Lehen Hezkuntza 3] : zenbat bider, hainbat zati! : eragiketa-txartelak - Artolazabal, Amaia; Arana Ruiz de Egino, Leire; Larreta Bereziartua, Aritz; Puertas, Miren; Aramendi, Juanma; Arana, Unai (Donostia : Ikaselkar, 2022)
KIMU proiektuak ezagutza matematiko sendoa eraiki eta eraginkortasunez erabili ahal izateko; matematikaren berariazko pentsamendu- eta adierazpen-moldeek eta oinarri sendoko arrazoiketek duten garrantzia agerian jartzen ditu. Askotariko estrategiak erabiliz, prozesuari garrantzia emanez eta matematikarako konpetentzia garatzeko hainbat ikaskuntza-testuinguru landuz. Honako hauek, hain zuzen, pentsamendu logiko-matematikoa eta induktiboa lantzeko proposamenak dira. Zailtasun-mailaren arabera antolatutako txartelak dira. Erabilera-aukera anitz eskaintzen dute: bakarka, talde handian, talde txikietan, etxera eraman familiak zirikatzeko.... Pentsamendu logiko-matematikoa, saiakuntza-errore estrategia eta dedukzioa lantzeko A5 tamainako 120 desafio-txartel, 4 zailtasun-mailaren arabera antolatuta.
Lehen Hezkuntza, 3. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2023ko deialdia)
2022/07/14
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak