Altxor karlista bat Lizarran - Lizarraga Pérez de Zabalza, Silvia; Deaconu, Roland; Nafarroa. Gobernua; Karlismoaren Museoa (Iruña : Nafarroako Gobernua ; Karlismoaren Museoa, 2023)
Haurrentzako ipuin bat da, ginkana baten moduan eratua dagoena eta bi neska-mutikoren abenturak kontatzen dituena, umeak altxor karlista baten bila baitabiltza Lizarrako zenbait gertaleku historikotan eta oraingo zenbait tokitan barna.
4-10 urte bitarteko haurrentzat (urdina)
Un tesoro carlista en Estella
Keywords: Jolas-liburuak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura