Altxor karlista bat Lizarran / [testuak eta diseinua, Silvia Lizarraga Pérez de Zabalza ; ilustrazioak eta maketazioa, Roland Deaconu ; itzulpena, Andrea Ganchegui Soravilla] - Lizarraga Pérez de Zabalza, Silvia (Nafarroako Gobernua ; Karlismoaren Museoa, 2023)
Haurrentzako ipuin bat da, ginkana baten moduan eratua dagoena eta bi neska-mutikoren abenturak kontatzen dituena, umeak altxor karlista baten bila baitabiltza Lizarrako zenbait gertaleku historikotan eta oraingo zenbait tokitan barna.