Eguzkia ezkutatzen denean - Acosta, Alicia; Ferrero, Mar; Mujika, Maialen (Madrid : NubeOcho, 2023)
Eguzkia badoa bihar artean. Alai ezkutatzen da mendien atzean. egunaren amaieran, familia anitzek etxerako bidea hartzen dute. Lotarako ordurako poema goxoa.
0-4 urte (urdina)
Cuando el Sol se marcha
Letra larria
Keywords: Familiak; Errimak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Loa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Ipuinak