Eguzkia ezkutatzen denean / [testua] Alicia Acosta ; [irudiak] Mar Ferrero ; [itzulpena, Maialen Mujika] - Acosta, Alicia (Egalité (NubeOcho), 2023)
Eguzkia badoa bihar artean. Alai ezkutatzen da mendien atzean. egunaren amaieran, familia anitzek etxerako bidea hartzen dute. Lotarako ordurako poema goxoa.