Haizearen musika - de las Heras, Ignacio; Sierra i Fabra, Jordi; Garcia Viejo, Isabel; Salvador, Eugenia; Acín Pérez de San Román, Amagoia; Soms, Dani (Barcelona : La Mar de Fácil, 2023)
"Aktual" bilduman, Irakurketa Errazera egokituta dauden autore garaikideen obrak aurkituko dituzue, narratiba irakurle guztiengana hurbiltzeko. Kazetari batek Indiatik ekarritako alfonbra batean, hura josi duen umearen mezu bat topatzen du. Iqbal-en izenean sinatutako laguntza-garrasia da. Alfonbra erosi zuten dendara itzultzeak aurrez aurre jarriko dio protagonistari gurasoek beraiek saltzen dituzten ume esklaboen errealitatearekin.
La música del viento
Keywords: Helduentzako Literatura; Irakurketa erraza