Katta eta lagunak 1 - Meabe, Miren Agur; Lotura Films (Aduna : Elkar, 2023)
2023. urtean Irria aldizkarian argitaratutako istorioen bilduma, ale honek hamar istorio biltzen ditu, komiki erara. Komikietako bakoitzak KATTAren lagun bat du protagonista: Ariela basurdea, Mozart txantxangorria, Greta tximeleta, Patziku trikua, Bertol hartza, Gaxuxa azeria, Potto eta Ttotto sugandilak... eta Sare Kattaren lagun bereizezina. Guztiekin jolastu, guztiekin ikasi eta guztiekin ondo pasatzeko liburuxka.
6 urtetik aurrera (urdina)
Letra larria
Keywords: Katagorriak; Abenturak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Komikiak; Ipuinak