Katta eta lagunak 1 / [testua] Miren Agur Meabe ; [ilustrazioak] Lotura Films - Meabe, Miren Agur (Katta (Elkar), 2023)
2023. urtean Irria aldizkarian argitaratutako istorioen bilduma, ale honek hamar istorio biltzen ditu, komiki erara. Komikietako bakoitzak KATTAren lagun bat du protagonista: Ariela basurdea, Mozart txantxangorria, Greta tximeleta, Patziku trikua, Bertol hartza, Gaxuxa azeria, Potto eta Ttotto sugandilak... eta Sare Kattaren lagun bereizezina. Guztiekin jolastu, guztiekin ikasi eta guztiekin ondo pasatzeko liburuxka.