Inoiz ez desagertzeko ipuina / [testua] Mirari Alkorta Lizaso, Maitane Unanue Gabirondo ; ilustrazioak, Xabi Etxaniz Ulazia - Alkorta Lizaso, Mirari (Denonartean, 2023)
Konturatzerako gaua iristen zen, eguzkiak agur eta ilargiak kaixo esaten zueneko unea. Baina egunero ez zen ateratzen ilargia. Nora joan da ilargia? Ez da berriro itzuliko? Desagertu egin da? Betirako? Eta ni desagertzen banaiz? Horrelaxe joaten ziren gau bat eta beste bat aitari eta amari eskutik helduta...