Txapasen kaxa magikoa / [testua, Arantxa Urbe Irazusta ; ilustrazioak eta diseinua, Irrimarra- Karmele Gorroño - Urbe Irazusta, Arantxa (Pirritx, Porrotx eta Marimotots, 2023)
Arantxa Urbek idatzitako ipuina eta IRRIMARRAK ilustratutakoa. Olatuek botila ekarri dute Txapasentzat itsasoaren beste aldetik..... Zer ote du barruan? Jantzi sudur gorria eta zatoz gurekin Txapasen kaxa magikoak gordetzen dituen sekretuak ezagutzera...Dzzzit!!!