Begi bat kokotean - Igerabide, Juan Kruz; Odriozola, Elena ([S.l.] : Ediciones Modernas El Embudo, 2023)
Liburu honetan kontatzen dira Juan Kruz Igerabideri (Aduna, 1956) gertatu zaizkion gauza garrantzitsu asko,. Eta geroztik gertatu zaizkionak ere irudika ditzakegu liburua irakurri ondoren. Juan Kruz ez zen, azkenean, apaiz egin, maisu eta poeta baizik. Jakin-min handia dauka orain ere,umetan bezala, elkarrizketak atsegin ditu, eta gozozalea da. Gustuko ditu musika, natura eta bilobekin ibiltzea. Harrigarriena da, ordea, hainbeste denbora igaro eta gero ere, ondo begiratzen badiogu beste aldera so dagoela, begi bat ikusiko diogula kokotean.
12 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Igerabide, Juan Kruz -- Haur eta gazteentzako liburuak; Autobiografiak; Haur eta Gazteentzako Literatura