Galdutako amuletoa / Bárbara Montes, Juan Gómez-Jurado ; ilustrazioak, David G. Forés ; itzulpena, Jone Hualde - Montes, Bárbara (Amanda Black (Denonartean), 2023)
Amanda Blackek hamahiru urte bete dituen egunean eskutitz misteriotsu bat jaso du, bizitza aldatuko diona. Eta ez dakizu noraino. Izeba Paula eta Amanda miseria gorrian bizitzetik laberinto moduko mansio erraldoi batera bizitzera joango dira, Black familiaren antzinako ondasuna den mansiora. Hori aski ez eta Amanda gaitasun harrigarriak garatzen hasiko da, eta deskubrituko du berehalakoan hasi beharko duela entrenatzen, Blacktarren oinordekotza sekretu, zirraragarri eta arriskutsuaren lekukoa hartu behar duelako. Egoerak eskatzen duen neurrian jokatuko al du Amandak? Bere gurasoek eta Black familiako arbasoek gordetako oinordekotza babesteko eta iraunarazteko gai izango ote da?