Wendy, maiteminduta [sic] / gidoiak, Cazenove eta William ; ilustrazioa eta diseinua, William ; itzulpena, Miren Garate (Bakun SL) - Cazenove, Christopher (Ahizpak (Hachette cómic), 2023)
Zalaparta dugu etxean! Ikusi maitatu adina elkar gorrotatzen duten bi ahizparen egunerokotasun zoroa. Marinek ez zuen pentsatzen hain zaila izango zenik Wendyren ahizpa txikia izatea. Ez hari adarra jotzea zaila delako, hori oso erraz egiten baitu. Wendy amorraraztea, zelatatzea eta erotu beharrean jartzea ere ez zaio batere kostatzen. Arazoa da orain kontsolatu egin behar duela; izan ere, bere mutil-lagun maiteak musu eman dio bere lagun minari: Sammieri. Marine ez dago ahizpa kontsolatzera ohituta. Argi dago ahizpa txikia izatea lanaldi osoko lana dela!