A zer muturra! - Cazenove, Christopher; Maury, William; Garate, Miren; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Madrid : Hachette Cómic, 2023)
Wendy nire ahizpa nagusia da. Eta ni Marine naiz, txikia. Inoiz ez dut jakingo imitatzen nauen, kuxkuxean ibiltzeko nire egunakariaren giltzarrapoa apurtzen duen edo ahal duen guztietan arropa lapurtzen didan ahizpa txiki bat izatea zer den. Izugarri gustatuko litzaidake ni izatea neure ahizpa txikia... ni neu izateko ahizpa!
8 urtetik aurrera (gorria)
Les sisters, 5. Quelle chouchoute!!
Letra larria
Keywords: Umorea; Komikiak; Haur eta Gazteentzako Literatura