Gurasoen ezkontza - Jaka García, Ana; Mitxelena, Iosu (Aduna : Elkar, 2023)
Amonaren Erriberara egin duten bidaiatik itzuli orduko, jakinaraziko diete gurasoek ezkontzera doazela. Gurasoek espero ez duten festa antolatuko dute ahizpek.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Senideak- -- Eleberriak- -- Haur eta gazteentzako liburuak; Bihurrikeriak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura