Hiriak eta urteak - Montoia, Xabier; Unzurrunzaga, Idoia (Arre : Pamiela, 2023)
Hemezortzi urte pasatu dira Xabier Montoia idazle eta kantariak, Bingo, bere azken poesia-lana plazaratu zuenetik. Denbora horretan eleberriak eta ipuinak argitaratu ditu, baina, berak aitortzen duen bezala, noiztenka poesiak bisita egiten dio. Liburu hau, azkeneko bi urtetan "bisita" horren emaitza da.
Keywords: Helduentzako Literatura; Poesia