Nire kide zoragarriak / [testua eta ilustrazioak] Iria Bermúdez ; [itzultzailea, Miren Arratibel] - Bermúdez, Iria (Mevés (Babidi-Bú), 2023)
Ikasgelako aniztasunari buruzko ipuin bat. Álexen ikasgelan, haur guztiak bereziak dira. Bakoitza trebea da gauza batzuetan eta ez hain trebea beste batzuetan. Ezagutu nahi dituzu eta ikusi zertan diren desberdinak? Ipuin honek gaur egun ikasgeletan izaten den aniztasunari ikusgaitasuna eman nahi dio, estereotipoak hautsi eta ikasgelan ezartzen diren etiketei normaltasuna emateko.