1, 2, 3__ zenbat pikor? - Bielinsky, Claudia; Ibaizabal argitaletxea ([Durango] : Ibaizabal, 2018)
Ai ene! Eskolako ume guztiek barizela dute! Ondo-ondo sendatzeko, pikor guztiak aurkitu beharra dago. Lagunduko al didazu zenbatzen?
3-6 urte (urdina)
1,2,3, varicelle
Liburua azal-hegalekin
Kartoizko orrialdeak.
Keywords: Zenbakiak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Gaixotasunak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Jolas-liburuak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura