1, 2, 3__ zenbat pikor? / [testua eta ilustrazioak] Claudia Bielinsky ; [itzultzailea, Ibaizabal argitaletxea] - Bielinsky, Claudia (Aurkitu (Ibaizabal), 2018)
Ai ene! Eskolako ume guztiek barizela dute! Ondo-ondo sendatzeko, pikor guztiak aurkitu beharra dago. Lagunduko al didazu zenbatzen?