Itsasoa bete arrain - Bielinsky, Claudia; Iñurrieta, Uxoa ([Durango] : Ibaizabal, 2018)
Itsasoan arrain pila bat dago: handiak eta txikiak, luzeak eta biribilak, irribarretsuak eta kopetilunak... Eta elkarrekin egiten dute festa!
3-6 urte (urdina)
Vive la différence!
Kartoizko orrialdeak
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura