Itsasoa bete arrain / [testua eta ilustrazioak] Claudia Bielinsky ; [itzultzailea, Uxoa Iñurrieta Urmeneta] - Bielinsky, Claudia (Aurkitu (Ibaizabal), 2018)
Itsasoan arrain pila bat dago: handiak eta txikiak, luzeak eta biribilak, irribarretsuak eta kopetilunak... Eta elkarrekin egiten dute festa!