Zero : estu eta larri / [testuak eta marrazkiak] Jorge Llangil ; [itzulpena, Xabier Olaso] - Llangil, Jorge (Zirimiri (Ibaizabal), 2023)
Zero foka izotzezko lurraldean bizi da bere lagunekin. Baina beti estu eta larri dabil, izan ere besteekiko ezberdina egiten duen zerbait du... Bere lagunak baino askoz astunagoa sentitzen da, motelagoa, eta baldarragoa. Tamalez, batzuetan baztertua ere. Horregatik izotzezko eskulturak egitea maite du Zerok. Bazatoz? Goazen, bada, planeta berrira!